Get connected with AW

 

 

Vår verksamhet är uppbyggd av fantastiska medarbetare! Vi tror att ambitiösa personer som delar våra värderingar Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart är nyckeln till framgång – och hjälper oss nå vår vision om att vara Every client’s first choice

Har du som ambition att växa och utvecklas – både på ett personligt och professionellt plan? Vill du bli en del av ett fantastiskt team, där vi stöttar varandra på vägen mot framgång? Har du som mål att uppnå din fulla potential, och samtidigt se till att vi uppnår vår? Vill du hjälpa young professionals ut i karriären? 

Vi vill erbjuda dig som medarbetare The Best Place to Work, och oavsett vad du strävar efter hjälper vi dig ta nästa steg i karriären. Connecta med oss idag och få reda på mer om vad det innebär att vara en del av Academic Work.  

Jobba internt på Academic Work

Academic Work är ett rekryterings- och bemanningsföretag som brinner för att hjälpa företag och young professionals att växa. Vi är också en arbetsgivare – och vi letar ständigt efter fler fantastiska medarbetare som vill fortsätta växa med oss!

Vi som jobbar på Academic Work har en gemensam passion för vårt arbete, våra värderingar och vår mission. För oss är det viktigt att varje medarbetare får möjlighet att växa och utvecklas i karriären. Vårt team är uppbyggt av ambitiösa personer och med ledorden We reward ambition ser vi inga gränser. På Academic Work tror vi på ambition, eftersom just det får människor att växa!

Hos oss har du möjlighet att skapa en karriär inom en rad olika områden, inom någon av våra avdelningar: försäljning, HR, marknad, ekonomi och IT. Här kan du läsa mer om våra olika avdelningar.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor