Vem passar i rollen som Account Manager?

Rätt potential och personlighet

Alla kan lyckas i rollen som Account Manager. Det vi letar efter är rätt potential och personlighet. Därför använder vi oss av tester istället för traditionell CV-granskning som första steg i rekryteringsprocessen. 

Vi söker dig som är kundorienterad, har ett skarpt affärssinne och älskar att bygga relationer till både kunder och kollegor. Du tycker om att ställa frågor och genom din nyfikenhet skapar du förtroende hos motparten. Den kunskap du förvärvar använder du till att utveckla relationen till dina kunder, kollegor och företaget i stort. 

AM_Who_are_we_looking_for.gif

Vi erbjuder nästa utmaning i karriären

Som Account Manager på Academic Work sätter du höga mål – och tar ansvar för att nå dem. Du agerar och tar de initiativ som krävs för att boka nya möten, utveckla partnerskapet med dina kunder och förbättra din prestation. Du är tävlingsinriktad men ödmjuk, och även när oddsen inte är på din sida kämpar du för att uppnå dina mål. Du vill alltid prestera på topp, slå nya rekord och uppmärksammas för din ambition. 

Oavsett om du har erfarenhet som säljare eller är helt ny inom rollen kan vi erbjuda nästa utmaning i din karriär. Genom vårt karriärutvecklingsprogram får du chansen att utvecklas och med tiden ta större ansvar.

Connecta med oss idag och ta första steget mot att bli Account Manager på Academic Work!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor