Academic Work Sweden logotype

#weareacademicwork

...and we make people grow.

We make people grow

En internationell företagsfamilj...

...som bygger vår verksamhet genom fantastiska medarbetare

Academic Work – en del av AW Group

AW Group

  • AW Group är en varumärkesfamilj som jobbar för att locka fram den tillväxtpotential som finns hos människor och företag. Vår verksamhet finns i sex olika länder. Tillsammans har vi 1 600 medarbetare och en omsättning på ca 4 miljarder SEK.

  • I kärnan av vår familj finns rekryterings- och bemanningsföretaget Academic Work. Med över 20 års erfarenhet i branschen förmedlar vi jobb till young professinals och finns i sex olika länder runt om i Europa.

  • AW Academy är framtidens skola. Vi utmanar utbildningsbranschen genom att erbjuda 12 veckors intensivutbildningar inom de snabbast växande branscherna, däribland IT, teknik och ekonomi.

  • AW Executive Search är specialiserade på rekrytering av erfarna och kompetenta chefer. Vi hjälper företag hitta de bästa kandidaterna på en arbetsmarknad där konkurrensen om skickliga ledare hårdnar.

  • Digitalent är ett IT-konsultbolag som fokuserar på att möta kundernas behov av seniora, passionerade och entreprenörsdrivna utvecklare. Här finns talanger som förändrar och inspirerar – både kunder och varandra.

Jobbar du redan på Academic Work Sweden?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.