Är du en Account Manager?

En framgångsrik Account Manager kan ha många olika egenskaper och talanger. Har du det som krävs? Gör testet och ta reda på det idag!

Vi är många olika saker – vänner, kollegor, familj – och har en rad olika egenskaper och talanger. Vissa är uppenbara, de har funnits med oss sedan start och format hur vi ser på världen. Andra är dolda, och vi märker knappt av dem.

Har du funderat över hur ofta du börjar en mening med att säga ”Jag är...”? Vad händer om du vänder på orden, och istället frågar dig själv ”Är jag…”?

Academic Work har ägnat över 20 år åt att hitta rätt person, till rätt plats, i rätt tid. Våra Account Managers – eller AM:s, som vi kallar dem – ser till att leverera det löftet till våra kunder.

Som Account Manager arbetar du med försäljning. Men det handlar om så mycket mer än att enbart ringa samtal, boka in möten och hålla reda på siffror. Det kräver en talang att connecta med andra, en förmåga att anpassa sig till olika situationer och en ödmjukhet, där du inser att du inte har alla svar – men vet hur du tar reda på dem.

I rollen som Account Manager krävs ambition, energi och nyfikenhet. Uthållighet och ett starkt fokus är också bra egenskaper. Och möjligheten att se hela bilden och vilken plats alla har.

Joina oss som Account Manager

Våra Account Mangers vet när de ska jobba självständigt och när det är bäst att arbeta i team. De vet att när de lyfter andra, så lyfter de även sig själva. För många är rollen som Account Manager inte någonting de tänkt sig från början – men nu kan de inte tänka sig ett bättre jobb. Och när de säger Jag är Account Manager på Academic Work”, säger de orden med stolthet.

Är redo att se dig själv och försäljning från ett helt nytt perspektiv? Joina oss i rollen som Account Manager!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor